Kiireellinen viemärinavaus Tampereella, Kotkassa ja Kouvolassa

Yhteystiedot

Ivomit Paineautot Oy hoitaa viemäreiden avaukset tehokkaasti kaikenlaisissa kohteissa Kouvolassa, Kymenlaaksossa ja Pirkanmaan alueella. Voit soittaa päivystysnumeroomme mihin aikaan tahansa.

 

Ota yhteyttä ja tilaa viemäreiden avaus! Saat meiltä saman katon alta tarvittaessa myös viemärikuvaukset, joiden avulla selvitämme putkistojen kunnon.

Ongelmia viemärin kanssa?

Lattiakaivo tulvii, viemäri haisee tai pytty ei vedä. Siinä muutamia syitä, joiden takia on syytä pirauttaa meille viipymättä.

 

Viemärin tukos ei aina lähde kotikonstein, ja joskus avausyritys voi jopa vahingoittaa putkistoja. Ylitulvimisesta tai putkirikosta saattaa pahimmillaan olla seurauksena myös vesivahinko, joka onkin sitten jo suurempi sekä kalliimpi murhe.

Tehokkaat välineet

Tuomme mukanamme tehokkaat viemäristön painehuuhtelulaitteet, joilla tukos kuin tukos poistuu varmasti. Samalla voimme hoitaa myös viemärin pesun.

 

Jos viemäri tuntuu tukkeutuvan usein ja aiheuttavan ongelmia vähän väliä, kannattaa ongelman syy selvittää. Viemärikuvaus on yksi keino sen kunnon kartoittamiseen.

Lue lisää viemärikuvauksista

Hoidamme viemäreiden avaukset tehokkailla välineillä ja putkistoja vahingoittamatta Kouvolassa, muualla Kymenlaaksossa ja Pirkanmaalla.

Pyydä tarjous!