Suurtehoimurointi haastaviinkin kohteisiin Kouvolasta

Yhteystiedot

Ivomit Paineautot Oy tarjoaa suurtehoimurointia Kouvolasta käsin Kymenlaaksossa ja Pirkanmaalla. Tehokkaalla kalustollamme pystymme imuroimaan vaikeatkin paikat, esimerkiksi kellarit ja erilaiset työmaakohteet. Asiakaskuntaamme kuuluu niin kotitalouksia kuin eri alojen yrityksiä. Saat meiltä myös viemäripalvelut, kaivopalvelut sekä vaihtolavat ja kuljetukset.

 

Lue lisää ja ota yhteyttä!

Suurtehoimurointi – varmuudella puhdasta

Suurtehoimurointi on tehokas tapa puhdistaa suuret tilat, kuten varastot, teollisuushallit, liiketilat ja toimistot. Tarjoamme asiakkaillemme tarkkaa palvelua, jonka avulla pääset eroon pölystä ja liasta. Suurtehoimuri poistaa myös esimerkiksi purun, villan, kutterin, hiekan, sepelin ja muut epäpuhtaudet.

 

Pöly ja lika voivat aiheuttaa terveysongelmia ja heikentää tiloissa oleskelevien hyvinvointia. Suurtehoimurointi auttaa pitämään tilat puhtaina ja terveellisinä. Suurtehoimurointi on myös ympäristöystävällinen puhdistusmenetelmä, sillä se vähentää tarvetta käyttää kemiallisia puhdistusaineita. Pyrimme myös kierrättämään imuroidun aineksen mahdollisimman tehokkaasti.

Joustava palvelu

Tarjoamme nopeaa ja joustavaa suurtehoimurointia, joka kattaa kaikki tilat ja pinnat. Käytämme laadukkaita laitteita, joiden avulla pystymme varmistamaan, ettei tiloihin jää epäpuhtauksia. Suoritamme suurtehoimurointia asiakkaiden toiveiden mukaan joko arkiaikaan tai esimerkiksi viikonloppuna, jolloin se ei häiritse yrityksen liiketoimintaa tai perheen elämään.

 

Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää, joten ota yhteyttä! Tavoitat meidät nopeimmin puhelimitse.

Yhteystiedot

Tehokkaat imurit

Laitteissamme on markkinoiden kärkipään imuteho. Pystymmekin puhdistamaan tehokkaasti myös hankalat paikat, kuten hyllyjen päälliset, kellarin perukat ja katot.

 

Lisäksi laitteissamme on suuret säilöt, ja välisäiliöitä käyttämällä pääsemme vielä suurempiin tilavuuksiin. Näin kohteesi puhdistuu erittäin vauhdikkaasti. 

Kysy lisätietoja

Saat meiltä tehokkaan suurtehoimuroinnin kaikenlaisiin kohteisiin Kouvolassa, Kymenlaaksossa ja Pirkanmaalla.

Pyydä tarjous