Viemäripalvelut nopeasti Kouvolasta

Yhteystiedot

Ivomit Paineautot Oy:ltä saat viemäripalvelut ammattitaidolla ja nopeasti Kouvolassa, muualla Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla ja lähialueilla. Hoidamme tukkeutuneen viemärin kuntoon. Saat meiltä avun myös moniin muihin viemäri- ja putkistopulmiin. Teemme esimerkiksi putkistojen huollot, viemäreiden kuvaukset, lokakaivojen tyhjennykset ja vesikaivojen pesut.

 

Ota yhteyttä – vastaamme kellon ympäri!

Viemäreiden avaukset kellonaikaan katsomatta

Meiltä saat nopeasti putkistojen avaukset Kouvolassa ja koko Kymenlaakson alueella sekä Pirkanmaalla. Palvelemme ammattitaidolla ja monipuolisilla välineillä sekä yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä että esimerkiksi julkista sektoria. 

 

Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai lomakkeella. Viemäritukoksen yllättäessä kannattaa toki soittaa, niin ongelma saadaan hoidettua kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää viemäreiden avauksista

Viemärin kunto selville kuvauksella

Viemärin mahdolliset vauriot ja tukokset sekä yleisen kunnon saa selville putkistokuvauksen avulla. Teemme putkistokuvaukset kokenein ottein ja laadukkaalla ammattilaiskalustolla. Samalla pystymme arvioimaan, milloin putkiremontti on edessä.

 

Tutustu tarkemmin kuvauspalveluihimme ja ota yhteyttä!

Lisää viemärikuvauksesta

Tarjoamme nopeat viemäripalvelut kaikenlaisille asiakkaille Kouvolassa, muualla Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla ja lähialueilla.

Pyydä tarjous!