Lokakaivojen tyhjennykset ammattilaisilta Kouvolasta

Yhteystiedot

Ivomit Paineautot Oy hoitaa omakotitalojen, teollisuuskiinteistöjen ja kaikkien muidenkin kiinteistöjen lokakaivojen tyhjennykset kokemuksella ja ammattitaidolla Kouvolassa, muualla Kymenlaaksossa ja Pirkanmaalla.

 

Saat meiltä saman katon alta myös muun muassa vesikaivojen huollot. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota yhteyttä!

Pidä huolta kaivojen kunnosta

Onko likakaivo täynnä? Tilaa likakaivon, lokakaivon tai jätevesikaivon tyhjennys meiltä minne päin Kymenlaaksoa tahansa! Tarkastamme samalla kaivon kunnon.

 

Likakaivon säännöllinen tyhjennys pitää viemärijärjestelmät kunnossa. Säästät myös selvää rahaa, kun tilaat tyhjennyksen ajoissa, sillä likakaivon ylitäytön aiheuttama kiireellinen kaivon tyhjennystyö voi aiheuttaa lisäkustannuksia.

Rasvakaivon tyhjennys

Hyytyneet rasvat tukkivat viemärit nopeasti ja aiheuttavat ongelmia kunnallisessa verkostossa. Rasvakaivo onkin suositeltavaa tyhjentää vähintään kaksi kertaa vuodessa. Ota yhteyttä – me hoidamme homman puolestasi!

Yhteystiedot

Sadevesikaivon tyhjennys

Rankat sateet tai sulamisvedet voivat aiheuttaa kalliita vahinkoja, jos sadevesikaivo vetää huonosti tai on tukossa. Sadevesikaivon pohjalla olevaan lietepesään kerääntyy sadeveden mukana esimerkiksi roskia, lehtiä ja hiekkaa. Sadevesikaivo tulisikin tyhjentää vähintään kerran vuodessa. Soita, niin hoidamme tyhjennyksen!

Yhteystiedot

Öljynerotuskaivon tyhjennys

Öljynerotuskaivon tehtävänä on erotella viemäristä valuvien nesteiden sisältämä öljy, ja öljy kerätään talteen kaivon tyhjennyksen yhteydessä. Lain mukaan öljynerotuskaivot on huollettava vähintään kerran vuodessa, sillä niiden toiminta on ympäristön kannalta tärkeää. Meiltä saat myös öljynerotuskaivojen tyhjennykset ripeästi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Hoidamme lokakaivojen tyhjennykset kokenein ottein Kouvolassa, muualla Kymenlaaksossa ja Pirkanmaalla.

Pyydä tarjous!